De Største Jackpotter

Spillehjørnet skruer jackpotten op til 200.000 kr.

Safari Jackpot
Spillehjørnet har skruet temperaturen op under Superjackpotten i Safari og smider nu endnu flere penge i puljen. Torsdag den 30. juni kl. 10 voksede jackpotten til historiske 200.000 kroner. Jackpotten vil fortsætte med at vokse indtil en heldig spiller løber med guldet! Der er lige nu jackpotter for omkring 1,5 mio. kr., der bare venter på at blive vundet her:
Her kan du læse mere om Spillehjørnet og se, om du kan ramme nogle af gevinsterne
Læs mere om Safari, bonusspil, og om hvordan du spiller flere spil på samme tid.

Spil Safari om jackpotten på mindst 200.000 kr.

Jackpotten har taget et tigerspring op som den højeste jackpot på Spillehjørnet, og jagten må siges for alvor at være sat ind. Hvem mon bliver den heldige jæger som nedlægger byttet? Frem til den 17. juli vil Jackpotten starte på 200.000. Spillehjørnet smider altså 100.000 kroner ekstra i puljen, hver gang en spiller nedlægger SuperJackpotten og løber med den helt store gevinst.

Om Safari spillet

Safari er en spillemaskine med ni valser i et gitter på tre gange tre, otte linier og to progressive jackpotter. Hvert eneste spin giver dig mulighed for at vinde den helt store gevinst. Spænd sikkerhedsselen og tag med en tur på savannen. Hvis du er heldig får du måske skudt et billede af alle de sjældne dyr!

Safari bonus spil

Afrikas Juvel: Kan du finde de skjulte juveler i Afrika? Udforsk landet, og tag hjem med lommerne fulde!
Fotosafari: Bevæbnet med dit kamera, skal du på jagt på savannen. Kan du nå at få et billede af alle dyr?
Jackpots: Hvis du er rigtig heldig, kan du vinde en af de to jackpots. Superjackpotten starter altid på 100.000 kroner!
Skattejagten: Med et skattekort i hånden, er du tættere på den skjulte skat. Er du heldig at finde frem til skatten, kan det være dig der løber med jackpotten.

Om Spillehjørnet

På Spillehjørnet har Danske Spil samlet nogle af de hyggeligste spil. Prøv dem alle her. Spillene er udviklet i HTML5, og virker derfor både på din computer, tablet og mobiltelefon. Når du spiller, vælger du selv hvor mange penge, du vil tage med til maskinen. Du kan spille med fra 20 øre op til 10 kr. pr. spin. På Spillehjørnet kan du starte flere spil på samme tid. Se her hvordan det virker:

comments powered by Disqus