De Største Jackpotter

Ramt af en fugleklat - og pludselig 7,5 mio. kr. rigere

På Danske Spil Quick Games hjemmeside kan man i dag læse en (sand) historie om, at en fugleklat på trøjen blev konverteret til en kæmpe præmie på 7,5 millioner kroner for en kvinde i Silkeborg. Kvinden fortæller selv følgende:
- Det var sidste søndag. Jeg var på vej hjem fra arbejde, og så blev jeg skidt på skulderen af en fugl, griner en kvinde i 20’erne.
Hun er fra Silkeborg og har haft en ikke hel almindelig uge. Du kan læse mere om denne ikke helt almindelige uge, eller du kan selv prøve, om du skal Danske Spils næste heldige vinder af 7,5 mio. kr. her:
Spil på Danske Spil Quick Games og vind op til 7,5 mio. kr. her

Ramt af en fugleklat - sådan vinder du 7,5 mio. kr.

Vi er nok mange, der er blevet ramt af en fugleklat før, og så får man altid at vide, at man så vil have heldet med sig, men for de fleste er der nok ikke rigtig sket det helt store. Her fortæller den heldige kvinde imidlertid om, hvordan du (måske) skal gøre:
- Det har jeg også prøvet før. Dengang vaskede jeg bare trøjen og var lidt irriteret, men min søster sagde efterfølgende, at det betyder held. Så i søndags skyndte jeg mig ind på tanken og råbte noget i stil med: "Jeg er blevet skidt på. Jeg vinder en million i dag", griner hun.
Men hun har da også grund til at grine, for tankpasseren hos Shell, Østergade 17, 8600 Silkeborg solgte kvinden fire skrabelodder. Alle forskellige slags og tilføjede: "Så skal du have noget, som du kan vinde på i dag...". Kvinden fortæller videre:
- Jeg gik hjem og skrabede. Første lod vandt jeg 100 kroner på. Og på nummer to vandt jeg så 7,5 millioner kroner. Det stod der. Men jeg var ikke sikker på, om jeg havde forstået det rigtigt. Jeg rystede. Og så ringede vi til Danske Spil, fortæller kvinden, der ikke vil stå frem med navn eller billede, men gerne vil fortælle sin historie.
Gevinsten var god nok. Den kom i hus på et Nordisk Quick, hvor de danske skrabespillere spiller sammen med spillere i Norge og Finland. Det er den absolut største gevinst på et Quick-lod, man kan vinde. For at vinde den helt store præmie skal spilleren matche et vindertal med det tal, vedkommende skraber fri under "Dine tal", og den anførte præmie skal være på 7,5 millioner kroner. Præcis dette skete for silkeborgenseren.
Spil på Danske Spil Quick Games og vind op til 7,5 mio. kr. her

Sådan skal den store gevinst bruges

Kvinden er naturligvis begyndt at bruge noget af præmien, og det er altid sjovt at høre, hvad folk gør, når de vinder en stor gevinst.
- Jeg fik 50.000 kroner i forskud i sidste uge. Jeg havde allerede planlagt ferie i den uge med min kæreste, men det blev da nogle lidt andre dage, end jeg havde troet. Jeg havde spritnyt tøj på, og jeg gav også nogle omgange på den lokale bar, fortæller hun.
Resten af gevinsten går ind her i begyndelsen af ugen.
- Det er så vildt. Mine drømme kan gå i opfyldelse. Jeg har længe gerne ville starte egen virksomhed, og det kan jeg nu. Jeg er meget glad, siger hun.
Og hvad med fugleklatten?
- Jeg har ikke vasket trøjen endnu. Den har stadig lort på skulderen. Og den har været vist frem til hele familien. Normalt er jeg ikke så overtroisk, men lige her er jeg glad for, at jeg reagerede, siger hun.
Vi siger tillykke med gevinsten her på jackpotter.dk!

comments powered by Disqus