De Største Jackpotter

Kan man vinde 1,9 mio. på online roulette? Ja, det kan man

Rouletterekord
Spillehallen har netop offentliggjort en spændende nyhed om, at en kunde i nat har vundet 1,9 mio. kr. på et online roulette spil. Brugeren Ludoo glemmer nok aldrig denne nat - natten til fredag den 13. november, da han lidt efter midnat satte sig til rette ved rouletten. Næste morgen var han over 1,9 mio. kr. rigere. Det er sjældent, at man ser så store gevinster på rouletten. Faktisk kan du selv forsøge dig med Spillehallens seje velkomstbonus. Spillehallen giver nemlig 100 kr. uden krav om indskud med bonuskode CT100. Men efter lige at have rundet Spillehallen gratis bonuskode så lad os kigge nærmere på den store roulette gevinst.

Aldrig er der vundet så meget på rouletten

Spillehallens ansatte, der mødte ind næste morgen, fik sig også noget af en overraskelse. De kunne efter sigende ikke tro deres egne øjne. Var det virkeligt muligt?! De troede i første omgang, at det var en fejl i deres system, da de aldrig har oplevet, at én spiller har vundet så meget på én nat på Rouletten.
Spil på Spillehallen med 100 kr. gratis uden krav om indskud her
For at gøre historien endnu bedre, bør det lige tilføjes, at den dygtige spiller satte sig til bordet med blot 3.000 kr., hvilket gør bedriften endnu flottere. Det kræver dygtighed, held og is i maven at fordoble sin indsats over 600 gange på én nat, udtaler Country Manager Peter Bregnhøj fra Spillehallen.

Mere om Spillehallen


Spillehallen har eksisteret i snart 4 år, og noget tilnærmelsesvist lignende er ikke sket i de fire år. De har i gennem tiden haft flere vindere af jackpotgevinster på 4-600.000 kr., men De er selvfølgelig stolte over, at de nu har fået en spiller med i ’millionærklubben’ og er rigtig glade på denne spillers vegne, da det er en helt exceptionel præstation, som bliver svær at overgå. Den dygtige spiller, som er en mand er bosat i Aarhus, ønsker at være anonym. Spillehallen har senest fået 3D automater, så der nu tilbydes et bredt udvalg af forskellige spil på PC, tablets og smartphones. Kerneproduktet er dog stadig ’De Originale Danske Spilleautomater’, som du kender fra værtshuse og spillerhaller rundt om i Danmark. Selskabet bag Spillehallen har produceret spilleautomater til det danske marked i næsten 40 år.

comments powered by Disqus