De Største Jackpotter

Guld Jackpotten dufter af en kæmpe gevinst på Spillehallen!‏


Hvilken satser du på? Guld Jackpotten er brandvarm! Det er nu, det bliver RIGTIGT sjovt! Alle Guld Jackpot-puljerne er sprængfarlige! Bliver det mon dig, der stikker af med en af de store puljer? Alle Guld Jackpotter kan blive udløst når som helst. Vi sidder følger med i spænding. Lige nu er puljerne på mere end:

50 øre’s Guld Jackpot-puljen: 31.500 kr.

1 kr.’s Guld Jackpot-puljen: 107.400 kr.

5 kr.’s Guld Jackpot-puljen: 253.000 kr.

Og du kan få 100 kr. til at prøve spilleautomaterne på Spillehallen helt gratis. Indløs din Spillehallen bonuskode CC100 her og få 100 kr. uden krav om indskud. Du kan jo med rette satse på at hive en pulje i land på de populære Black Knight automater. I august har kultautomaten nemlig fået brugere til at juble af glæde med en udbetalingsprocent på intet mindre end 87,5%. Og hvad kan så være bedre end en Spillehallen bonuskode. Gå ikke glip af chancen for at vinde en af de store puljer. Klik på billedet med Guld Jackpot og se, om du bliver den heldige vinder!

Flere slots med jackpotter på SpillehallenPrøv de flotte nye slots på Spillehallen, hvor der er 5 nye slots med fede features. Abracadabra og Hokus pokus – lad de store gevinster komme i fokus. De fem nye slots, Spillehallen lancerede i sidste uge, har fået en fornem start på Spillehallen. Du får forrygende flot grafik, fede spil og underholdning i topklasse, når du spiller Fortunes of the Amazons, Foxin’ Wins, Irish Eyes 2, Medusa 2 eller Merlin’s Millions. Når Superbet aktiveres: Gør dig klar til at blive tryllebundet og forbløffet, når først Magiens Mester ruller ærmerne op og giver den gas med trylleformularer, der kan få selv den mest hårdkogte til at måbe. Som noget helt unikt kan du i Merlin’s Millions aktivere Superbet. Når du har aktiveret det, kan du skræddersy din taktik og forvandle spillet til en vild oplevelse med endnu større gevinster – måske bliver du den næste troldmand?

Du kan få 100 kr. til at prøve slots på Spillehallen helt gratis. Indløs din Spillehallen bonuskode CC100 her og få 100 kr. uden krav om indskud. Du kan jo med rette satse på at hive en pulje i land på de populære slots.

comments powered by Disqus