De Største Jackpotter

Dansker vinder over 13 millioner kroner i Eurojackpot


I går aftes vandt en heldig dansker fra Albertslund over 13 millioner kroner i Eurojackpot. Helt præcist vandt den heldige jackpotvinder ikke minder end 13.188.118 herlige danske kroner. Hvis du vil afprøve dit held på Danske Spil, så prøv med 25 kr. helt gratis her.

De 13 mio. kroner var ikke engang den største jackpot

Det lykkedes ikke nogen spillere i aftenens trækning at ramme de rigtige tal, der udløser førstepræmien i Eurojackpot. Men det lykkedes dog den heldige dansker at vinde andenpræmien, og spilleren er nu hele 13.188.118 kr. rigere. Vinderkuponen er købt i Kvickly på Stationsporten i Albertslund. Har du tjekket din kupon?

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, så det bliver spændende at høre, hvornår det sker. Den danske vinder vil blive tilbudt Millionærrådgivning af Danske Spil, da gevinsten jo er - et godt stykke - over 1.500.000 kr., der er kravet for tilbuddet normalt.

Næste uges Eurojackpot førstepræmiepulje er med den manglende førstepræmie vinder på 424 mio., og andenpræmiepuljen er på 12 mio. kr. Ugens vindertal blev i øvrigt 16, 17, 25, 40 og 44, mens ugens stjernetal blev 2 og 9.

Har du spillet Eurojackpot på Danske Spil endnu? Du behøver ikke at købe kuponer i Kvikly eller andre steder. Du kan gøre det direkte på nettet, og faktisk tilbyder Danske dig gratis spillekroner for at tilmelde dig. Du kan fx få 25 kr. gratis her og 55 kr. helt gratis her. Faktisk kan du også få 25 kr. gratis her samt 50 kr. gratis her. Samlet er det 155 kr. helt gratis uden, at du skal have en krone op af lommen.

Sådan spiller du Eurojackpot

Eurojackpot blev lanceret den 23.marts 2012 og er dermed et af de nyeste lotterispil på Danske Spil. Populariteten af spillet er steget støt siden lanceringen heraf, hvilket er forståeligt. I Eurojackpot er der nemlig altid mindst 63 millioner i 1. præmiepuljen, og den når hurtigt og meget ofte svimlende højder.

Lyn Eurojackpot

Sådan spiller du Lyn Eurojackpot from anduko

Vælg Selv Eurojackpot

Sådan spiller du Vælg Selv Eurojackpot from anduko

Lykke Eurojackpot

Sådan spiller Lykke Eurojackpot from anduko

System Eurojackpot

Sådan spiller du System Eurojackpot from anduko

Og her er lige en lille video fra Youtube, der viser, hvordan du får 25 kr. gratis til med en bonuskode til Danske Spil:


Det er ganske god underholdning! Savner du mere underholdning, så tag et kig i vores hemmelige Facebook-gruppe om gratis bonusser. God weekend til jer alle!

comments powered by Disqus