De Største Jackpotter

Dansker scorer 60.000 kr. jackpot med en indsats på blot 50 kr.

Selvfølgelig er det alle sportsbetteres drøm at ramme en kupon lige i "måsen". Uanset hvad motivet for at spille er, er det uden tvivl den store drøm at ramme den helt store gevinst. Det er lige meget, om man er sportsbetter, casino-, poker- eller bingospiller. Denne artikel handler om en sportsbetter, der ramte den store jackpot sidste weekend, hvor han lavede en kombination til odds 1195. Han spillede for 50 kr. og vandt ikke mindre 59.750 kr. Kan man ønske sig et bedre tidspunkt end lige op til jul at vinde 60.000 kr.? Du kan afprøve dit held med en velkomstbonus her.
Op til Champions League kører Nordicbet også en konkurrence, hvor du kan vinde riskofrie bets og rejse til Manchester.

Heldet var med en fredags kombination til odds 1195

Den heldige vinder, der gerne vil være anonym, satte sig til rette og gjorde, som han plejer at gøre om fredagen. Han spiller nemlig altid kombinationer om fredagen. En fredags-kombination har dog aldrig før været så indbringende for spilleren, som denne kupon endte med at blive. Det var fredagen før Black Friday, så mon ikke også der er blevet lidt ekstra til lidt Black Friday shopping?
Den glade vinder udtaler, at han har været meget tæt på at vinde betydeligt højere beløb rigtig mange gange, men at dette dog er det højeste beløb, som han nogensinde har vundet.

Ekstra krammer til den bedre halvdel derhjemme

Det er forskelligt, hvordan man opfører sig, når man opdager, at man har vundet 60.000 kr. på 50 kroner kombination. Selv forklare den heldige vindere, hvad der skete således:
"Der var 4 fodboldkampe i gang på samme tid, 2 hollandske og 2 franske. I de hollandske kampe havde begge hjemmehold fået rødt kort, men de skulle holde hjem og vinde, hvilket de heldigvis gjorde. I de 2 franske kampe var det ene hold bagud med 2-0, men de fik udlignet til 2-2 og scorede sejrsmålet langt inde i overtiden. I den anden kamp stod det også uafgjort indtil 89. minut, men så scorede hjemmeholdet sejrsmålet. Jeg var logget af NordicBet, da jeg ikke troede, at alle disse kampe ville gå hjem. Da tiden var gået, var jeg selvfølgelig nysgerrig og ville lige kigge. Der gik nogle sekunder, inden billedet kom frem. Jeg gik lidt på afstand, da jeg ikke lige kunne se, hvad der stod oppe i hjørnet af skærmen. Jeg måtte tættere på. Faktisk kunne jeg ikke helt tro mine egne øjne, da der stod det store beløb på skærmen. Jeg sagde tak til de 2 franskmænd, der havde scoret sejrsmålene, i mine tanker. Min bedre halvdel fik også en ekstra krammer. Det var vildt dejligt at prøve at vinde sådan et beløb."
Det kan man da alligevel kalde en rimelig afslappet vinder, ik?

Vinderens baggrund for vinderkuponen

Nordicbet kan berette, at der ikke overraskende er mange forskellige spilmønstre blandt deres spillere. Nogle spillere spiller kombinationer, mens andre spiller lige på. Når man laver en kombikupon, hvad får så en til at vælge netop de kampe, blev den heldige vinder spurgt?
"Baggrunden for de kampe, jeg vælger, er min intuition og håb om sejr til de hold, jeg vælger, og hvis der kunne lure en lille eller større overraskelse. Der er typisk kampe med lidt høje odds med på kuponen, men jeg spiller sjældent på kryds".
Det er naturligvis også altid interessant at høre, hvad vinderen tænker, at gevinsten skal bruges til. Ifølge vinderen skal dele af pengene bruges på ekstra gaver til hans familie, så det lyder jo til, at vi har med en gavmild vinder at gøre.

comments powered by Disqus