De Største Jackpotter

Cathrine vinder 24.000 kr. - God påske til alle fra SpilNu


Så er der fundet en ny vinder på SpilNu, hvor spilleren Cathrine D. hev vikingeguldet hjem! Nu bliver påsken jo nok lidt sjovere for Cathrine, der scorede jackpotten på 24.942 kroner på den vilde spilleautomat The Vikings.
Jeg sad og hyggespillede lidt for mig selv. Pludselig var jeg oppe og vinde 3.000, og så 4.000, jeg spillede videre, og pludselig -før jeg havde fået set mig om- havde jeg vundet jackpotten på 24.000! Det var helt uvirkeligt, men fantastisk. Pengene kom efter blot 2 dage, så det var samtidig supernemt.

Store Jackpotter på SpilNu

Her er tilmed et billede af den heldige vinder med jackpotten på næsten 25.000 kr.:

Skal DU være vores næste påskevinder? Så skynd dig ind og spil med! Hvis du benytter vores SpilNu bonuskode, kan du spille med 300 kr., hvis du indbetaler bare 100 kr. Det er i princippet 3 gange så meget sjov for de samme penge og 3 gange så mange vinderchancer. Og hvad kan du vinde? Den samlede jackpotpulje er lige nu på over 2.300.000 kroner!

Husk: du kan stadig vinde årskort til hele familien


Konkurrencen om årskort til en valgfri dyrepark fortsætter hele påsken! Et dyr er faret vild på savannen. Kan du finde det og hjælpe det hjem igen? Læs mere om konkurrencen på Spilnu Casinos hjemmeside. Det bliver en vild tur på Safari!


Som Spilnu selv siger: Spil nu ellers vinder du aldrig - og så gør det jo ikke noget, at du har en Spilnu bonuskode, der gør vinderchancerne endnu større.
Denne side indeholder information om tiltag, gaver og tilbud fra Spilnu, Lauritzens Plads 1, 4.sal, 9000 Aalborg. For bonusser, bonuskoder og tilbud fra Spilnu gælder i øvrigt regler og vilkår.

comments powered by Disqus