De Største Jackpotter

Australian Open Jackpot lodtrækning om 750.000 kr.

Unibet har gjort det hele klar til Australian Open i 2019, og hvad siger du fx til en:
  • Jackpot lodtrækning om 750.000 kr.? Tjek!
  • Livestreaming af alle Australian Open kampe? Tjek!
  • Hundredvis af markeder, som du kan bette på? Tjek!
For hver 50 kr. du spiller på Australian Open, optjener du et lod til den store cash-lodtrækning, og der er ingen begrænsning på, hvor mange lodder du kan samle sammen. Jackpot-lodtrækningen finder sted kl. 14.00 hver dag, hvor en del af en garanteret præmiepulje er på højkant. Der er 50.000 kr. på hver af de første 13 dage og en særlig cash-pulje på 100.000 kr. den sidste dag. Vær med i konkurrencen om 750.000 kr. her.

Sådan er du med i Australian Open Jackpot

Sådan er du med i Unibets Australian Open Jackpot om 750.000 kr.:
  • Spil minimum 50 kr. på en kamp ved Australian Open – enten inden kampen eller live
  • For hver 50 kr. du satser, giver Unibet dig et lod til lodtrækningen
  • Lodtrækningen vil finde sted dagen efter en kampdag, senest kl. 14.
  • Ti vindere deler hver jackpot-pulje ligeligt mellem sig

Australian Open Jackpot vilkår


Unibets regler og vilkår er hele tiden gældende for denne kampagne. Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Ændringer til kampagnen vil ikke blive foretaget, medmindre der er klare beviser på, at reglerne forsøges at brydes for kampagnen.
Tilmelding til Australian Open Jackpot kampagnen er ikke nødvendigt. Kun bets placeret på Australian Open mellem den 13. januar og den 29. januar vil udløse lodder til lodtrækningen. For hver gang du spiller 50 kr. på en kamp under Australian Open, vil du få et lod til lodtrækningen, der finder sted dagen efter hver kampdag - senest kl. 14:00.
Både bets foretaget inden kampen og live vil tælle med i forhold til kampagnen. Alle typer spil, der er tilknyttet en kamp, vil tælle med i forhold til kampagnen. Der er ingen krav om minimumsodds.
Du samler lodder for alle gyldige bets placeret mellem kl. 14:00 og kl. 13:59 den følgende dag. Lodtrækningen vil finde sted dagenefter hver kampdag og senest kl. 14. Hvis et bet bliver cashed-out, vil indsatsen fra dette bet stadig tælle med i forhold til lodtrækningen. Eks.: Du placerer et bet tirsdag kl. 16:00 og får lodder til Jackpot-trækningen, som finder sted onsdag kl. 14:00. Eller du placerer et bet torsdag kl. 11:00 og får lodder til Jackpot-trækningen, som finder sted torsdag kl. 14:00.
Du kan kun vinde en gevinst per kampdag. Denne kode vil blive benyttet til lodtrækningen. Alle deltagere får hver sin unikke kode, hvor alle lodder samles under. Vinderne vil få deres gevinster senest 30 minutter efter lodtrækningen.
Følgende minimumsbeløb er garanteret for hver lodtrækning: I de første 13 dage af kampagnen vil præmiepuljen være på 50.000 kr., som deles mellem 10 vindere - 5.000 kr. til hver vinder. På den sidste dag i turneringen vil præmiepuljen blive fordoblet til 100.000 kr., som deles mellem 10 vindere - 10.000 kr. til hver vinder.

comments powered by Disqus