De Største Jackpotter

128.000 kroner vundet i Stor Jackpot på Gunslinger Reloaded

Så er der udløst endnu en jackpot på det danske casino, Spildansknu. 128.000 kroner blev der således vundet som en stor jackpot på den nye spilleautomat, Gunslinger Reloaded. Er du ny spiller, kan du snuppe 50 gratis spins uden krav om indskud. Blot tilmeld dig her.

Gunslinger Reloaded konkurrence om 1.000 kr.

'Kilroy', vandt lodtrækningen i Gunslinger Reloaded konkurrencen, der var en konkurrence om 1000 kr., i lodtrækning mellem alle spillere af Gunslinger Reloaded. 'Kilroy' blev altså den heldige vinder af konkurrencen, og mon ikke han lige nu sidder og får de skønne 1000 kr. til at yngle, eller tænker de skal hæves til forsødelse af weekenden. Tak til alle for at støtte det nye spil, og ikke mindst til de over 100 spillere, som var med i lotteriet.
Næste uge lancerer Spildansknu endnu et nyt spil, så hold øjne og ører åbne. Vi ønsker jer allesammen held og lykke på maskinerne og håber I får en hyggelig tid på Spildansknu. Log ind ved at trykke på billedet ovenfor.
Kampagnen var aktiv fra mandag d. 15. oktober til og med torsdag d. 18. oktober. Gevinster vundet i lodtrækningen har et gennemspilskrav på 5 og skal gennemspilles inden for 60 dage. Bemærk! Tilbuddene skiftede kl. 24:00 UTC (kl. 02.00 dansk tid & kl. 22.00 grønlandsk tid).
En anden glimrende automat:

Spil ansvarligt og kun for sjov


Husk altid at spille ansvarligt og ikke glemme, at det handler om at have det sjovt. Uanset om du går efter at hygge med små indsatser, eller om du går efter en af de helt store fælles jackpotter på tværs af spilleautomaterne, så husk, at der altid kun spilles for sjov. Har du spørgsmål eller mangler du hjælp til at komme igang, så er du altid velkommen til at kontakte Spildansknu.
Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Gratis spins, bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov.

comments powered by Disqus